PROGRAM
 • Luni - Vineri

  09.00 - 18.00

 • Sâmbătă

  10.00 - 14.00

 • Duminică

  Închis

Image Alt
Enzyme Institute

Despre noi

Despre noi

PESTE 25 de ani de experiență

Enzym Institute este un salon de îngrijire pentru piele, păr și unghii. De peste 25 de ani suntem în slujba frumuseții, oferind femeilor din Timișoara și nu numai, experiențe minunate, schimbări transformatoare și clipe unice de răsfăț!

Ne mândrim cu personalul nostru profesionist, care îți poate oferi cele mai bune servicii de înfrumusețare și întreținere a pielii, părului și unghiilor, devenind astfel cea mai bună prietenă a ta în călătoria frumuseții din viața ta, fiindu-ți alături pentru menținerea sănătății pielii, pentru bucuria sufletului, încântarea minții și a unei încrederi de sine de nestrămutat! Suntem specializați în tratamente cosmetice, epilare, masaje faciale, coafură, frizerie, manichiură și pedichiură.

Pentru că alegem întotdeauna calitatea, lucrăm cu o gamă variată de produse cosmetice și de îngrijire de la branduri de top, garantând astfel rezultatele dorite.

Te invităm să vii să te răsfeți și să te relaxezi la ENZYM INSTITUTE, salonul nostru modern și cochet! Ne găsești pe str. Zugrav Nedelcu nr.12, Timișoara.

Ce facem?

Experiențe personalizate

La ENZYM INSTITUTE găsești întotdeauna o atmosferă prietenoasă și relaxantă. Te întâmpinăm mereu cu căldură și cu zâmbetul pe buze. Apoi îți oferim servicii și experiențe personalizate, în funcție de preferințele și nevoile tale. Începând de la atenție, informații, soluții și îngrijire, toate au scopul să îți aducă o stare de bine și de mulțumire. În plus, loialitatea îți este răsplătită prin cadouri și oferte speciale de fidelitate!

De ce facem?
Enzym • Institute

MISIUNE

Experiența și dedicația sunt punctele noastre forte. Rezultatele aduse clientelor noastre ne confirmă că suntem pe drumul cel bun! Ne străduim să depășim de fiecare dată așteptările acestora, iar acest lucru ne-a deschis ușa spre zecile de cliente care fac parte din marea familie Enzym Institute. În procesul de lucru, ne ghidează profesionalismul și respectul. Misiunea noastră este de a oferi clientelor noastre servicii de calitate, precum tratamente faciale, machiaj, coafură, manichiură și pedichiură, pentru a le oferi o experiență plăcută și relaxată. Ne dorim să ne asigurăm că clientele noastre se simt în siguranță și confortabil în timp ce se bucură de serviciile noastre și să le ajutăm să-și scoată în evidență frumusețea, devenind încrezătoare în atu-urile lor naturale. Ne dorim sa fim prietenoși și amabili cu fiecare client și sa le oferim cu plăcere serviciile de care au nevoie. Politica internă a salonului este de a pune în valoare atât fiecare persoană, care apelează la serviciile noastre, cât și mica familie pe care o avem la locul de muncă, legătura deosebită pe care o avem între membri echipei.

Cum facem?

Servicii dedicate

Pentru că vrem să-ți oferim ce e mai bun pentru tine, să știi de ce vii la noi, punem accent pe comunicare, informație, serviciu de calitate! Lucrăm cu tine îndeaproape, aducând claritate și planificând pas cu pas, spre ce vrem să obținem și spre ce vrem să ne îndreptăm.

rezervare

Formular de
contact

  Numele (obligatoriu)
  Email (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Subiectul
  Doresc următoarele servicii: (obligatoriu)
  Pentru data de: (obligatoriu)
  Ora: (obligatoriu)
  Mesaj

  Scrie textul de mai jos captcha